Artikkeli

Hae meille tekniseksi palvelupäälliköksi

Haluatko olla mukana rakentamassa uuden energia-aikakauden ja lämpöliike- toiminnan tulevaisuutta?
Tule mukaan tiimiimme kehittämään lämpöliiketoimintaa ja energia-alan uusia puhtaampia ratkaisuja. Me Loisteella kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Olemme vastuullinen ja uudistuva energiainfrayhtiö Kajaanissa, työskentelemme ympäri Suomea.
Water abstract

Tarkempi tehtäväkuvaus muotoutuu valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Tehtävässä hyödynnät kaukolämpöalan teknistä osaamistasi. Työskentelet ainakin energia- ja palvelutuotteiden, lämmönjakelun ja -tuotannon kehittämistyön parissa. Myös asiakasrajapinnan käytössä olevien järjestelmien tuntemus ja kehittäminen on osa tulevaa työtäsi. 

Tehtävässä menestymisen avaimet

Saamme energiaa onnistumisista! Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä rakentuu:

•    Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
•    Aiempi työkokemus energia-alalta
•    Olet yhteistyökykyinen ja työskentelet luontevasti eri sidosryhmiemme kanssa.
•    Et pelkää tarttua toimeen ja viet asioita eteenpäin itsenäisesti. Et kavahda myöskään rutiineja
•    Hyödynnät sujuvasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä osana työtäsi

Miksi meille töihin?

Pääset mukaan hyödyntämään osaamistasi osana ammattimaista ja mukavaa tiimiä, sekä oppimaan uutta. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti lisäkoulutusten avulla. Loisteella on käytössä joustava työaikamalli ja etätyömahdollisuus. Saat käyttöösi useat henkilöstöetumme: vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Olemme saaneet  arvostetun Great Place to Work™ -sertifioinnin jo neljättä kertaa. Loisteen työntekijöistä 90 prosenttia sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka – vastaava luku on suomalaisissa yrityksissä keskimäärin 39 prosenttia.


 

Haluatko kuulla lisää? 

Kysy lisää työskentelystä Loisteella tai tehtävästä kaukolämmön liiketoimintajohtaja Marko Saviniemeltä, p. 010 226 1305 tai  marko.saviniemi@loiste.fi

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla marko.saviniemi@loiste.fi, viimeistään 19.6.2023

Loisteen omistavat Kajaanin kaupunki, Sotkamon kunta sekä Kanerva Energia Oy. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 121,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 32 työntekijää. Loiste-yhtiöiden pääkonttori sijaitsee Kajaanissa.