Öljylämmittäjä, hyödynnä valtionavustus ja vaihda kaukolämpöön!

Lämpeneekö omakoti- tai paritalosi edelleen öljyllä? Nyt on oikea aika tehdä energiaremontti ja siirtyä kaukolämpöön, sillä öljylämmityksestä luopumiseen on jälleen mahdollista saada 4 000 euroa valtionavustusta.
Mies ja kaksi lasta lukee satua sohvalla

Öljylämmöstä siirtyville on määrärahaa tällä hetkellä vielä hyvin jäljellä, sillä eduskunta myönsi kesällä 40 miljoonaa euroa lisää hankkeeseen. Liian pitkään ei kuitenkaan kannata miettiä vaan laittaa asia vireille nopeasti! 
Pientalojen omistajille suunnatun tuen myöntää keskitetysti koko maassa Pirkanmaan ELY-keskus.

Öljylämmityksestä luopumiseen voit vaihtoehtoisesti hyödyntää korotettua kotitalousvähennystä. Tänä vuonna öljylämmityksestä luopuva voi saada remonttityöstä kotitalousvähennystä 3 500 euroa. Koska kotitalousvähennys on henkilökohtainen, yhdessä puolison kanssa voi saada jopa 7 000 euron verovähennyksen.

Huomioi, että samaan toimenpiteeseen ei voi saada kahta valtion tukea, eli ei ole mahdollista saada sekä ELY-keskuksen tukea että korotettua kotitalousvähennystä.  Kannattaa selvittää ja laskea, kumpi vaihtoehto on kannaltasi hyödyllisempi.

3 syytä liittyä kaukolämpöön juuri nyt

  1. Käytä hyödyksesi 4 000 euron valtionavustus tai kotitalousvähennykseen tullut korotus.
  2. Kaukolämpö on toimitusvarmuudeltaan vakaata. Kajaanissa kaukolämmön toimitusvarmuus on lähes 100 %.
  3. Loiste Lämmön kaukolämpö on paikallista lähilämpöä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kiinteistösi kaukolämmön liittämismahdollisuudet ja -ehdot. Lisäksi saat meiltä tarvittaessa vertailutietoa eri lämmitystavoista.

Huolehdimme siitä, että vaihto kaukolämpöön sujuu helposti ja vaivattomasti.

Liittymäsopimus kannattaa tehdä 1–3 kuukautta ennen lämmöntoimituksen aloittamista, jotta kaukolämpö on varmasti käytössä halutussa aikataulussa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella – otamme sinuun yhteyttä!

*
*
*
*
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn siinä olevat ehdot.